iPad-projektet är avslutat!

Vi hade möte igår med Carina från IDA, tillsammans med vår chef Gunilla. Både Gunilla och Carina/IDA var synnerligen nöjda med vårt arbete så här långt. Tillsammans beslutade vi att projektet är avslutat. Detta innebär följande.
Vi fortsätter arbeta som vi beskrivit i vår utvärdering (länk i menyn här ovan) och bloggen får som vi tidigare sagt, ett mer fokus på bilderdagbok från vår verksamhet. Naturligtvis kommer vi att skriva och berätta om vårt arbete med iPaden också, men tyngdpunkten för bloggen ligger på funktionen som bilderdagbok.
Vår enhet har också fått godkännt att medverka i den utrullningen av iPad som kommer att ske nu i vår. Hur många avdelningar som får iPad och laptops vet vi i nuläget inte. Ekonomin styr som ni vet, och det måste räknas på allt detta först. Men nu är vi i alla fall på gång med iPad för hela enheten. Kul tycker jag!

Advertisements

One Comment on “iPad-projektet är avslutat!”

  1. Anders says:

    Bra jobbat med projektet! Hoppas alla avdelningar får möjligheten med iPads. Barnen ser inga begränsningar med ny teknik. Dom lär sig så fort.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s